68-годишната Шарън Озбърн призна в предаването The Talk, че преди

...
68-годишната Шарън Озбърн призна в предаването The Talk, че преди
Коментари Харесай

Покъртителната съдба на две момичета спасила Шарън Озбърн от самоубийство

68-годишната Шарън Озбърн призна в предаването The Talk, че преди четири години желала да се самоубие. Съпругата на Ози Озбърн не посочи какво я е подтикнало към такива мисли и се ограничи единствено с общи приказки.

„ Исках да направя това не за привличане на вниманието. Просто не можех повече да устоявам на всичко това ", показа Шарън. Тя обаче се обърнала за психическа помощ. Срещнала две девойки, чийто случай я предиздвикал да промени проектите си и да проумее, че самоубийството не е излаз.

„ Те ми споделиха са взимали опиати и са пиели. Техните майки се самоубили. И това по този начин срутило живота им, че те не могли да се оправят. Това ме потресе. В никакъв случай не считам да предизвиквам сходно нещо на фамилията, на децата си. И това ме шокира, като че ли ток ме прониза и внезапно всичко си застана на място. Виж тези две девойки. Ако аз направя това, на тяхното място могат да се окажат моите деца ", изповяда се Шарън.

Трябва да се означи, че мисли за самоубийство у нея са възниквали нееднократно. През 2019 година тя призна, че три пъти опитвала да се самоубие. Озбърн показа и за дългогодишната си битка против депресията. Освен това тя е имала и други здравословни проблеми. През 2002 година й диагностицирали рак на дебелото черво. В последна сметка се справила с тази болест.

Това не е първото гръмко признание на Шарън в последно време. Преди няколко седмици тя описа за половия живот с Ози Озбърн, който е прочут като хиперактивен в това отношение. Като цяло сексът намалял. По-рано правели секс три пъти дневно, само че в този момент примерно два пъти седмично, което е обикновено за едни дълги-дълги връзки, сподели Шарън.

Озбърн показа също по какъв начин се трансформира интимния живот с възрастта. „ Когато имате връзка, в нея има възходи и падения. Сексът се трансформира, само че работата не е единствено в секса, а и в близостта. Въпросът е в това да бъдеш с индивида, който обличаш. Това е топлота. Това е почитание. Това е възприятие на обич и комфорт, тъй че тези пеперудки в стомаха ти се трансформират в възприятие на естетика ", призна Озбърн. Шарън и Ози се ожениха през 1982 година Те имат три деца: дъщерите Еми и Кели и синът Джак.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР