68-годишна жена е починалата в автобусната катастрофа край село Миладиново

...
68-годишна жена е починалата в автобусната катастрофа край село Миладиново
Коментари Харесай

68-годишна жена е загинала в автобусната катастрофа

68-годишна жена е умрялата в автобусната злополука край село Миладиново нощес.В болничното заведение в Хасково са прегледани 10 души, 9 от тях са приети в болница с разнообразни контузии, без заплаха за живота.

" Искам да благодаря на кмета на село Миладиново и на неговата брачна половинка, които са отворили магазина, кметството, пуснали са им печки. Тези 17 души са в положително положение и чакаме всеки миг да тръгнат за Бургас. Останалите 19 са в три лечебни заведения в Харманли, Свиленград и Хасково, като по-тежките салучаи са на мъж в болничното заведение в Свиленград и жена в болничното заведение в Хасково. Очакваме в Хасково да преценяват дали е належащо пациентите да бъдат преместени в Пловдив ", сподели кметът на Бургас Димитър Николов. Пострадалите са в приблизително тежко положение, без риск за живота.

" Благодаря на всички лекари, на полицията, която е реагирала, на пожарна сигурност, на бургаската полиция, която доста спомага и дори багажът на пасажерите ще бъде спретнат в ОД на Министерство на вътрешните работи, с цел да могат екскурзиантите на следващия ден да си вземат нещата. Благодаря на сътрудниците кметове ", сподели Николов.

По първични данни лидерът е споделил, че рейсът е поднесъл на един от завоите, поради пътна конюнктура.

" Говорих със притежателя на траспортната компания " Държавна сигурност травъл ", който сподели, че това е един от най-хубавите им водачи ", съобщи кметът на Бургас.

Двамата най-тежко потърпевши мъж и жена са със счупени лумбални прешлени и черепно-мозъчни контузии.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР