676 са болните у нас от коронавирус.Всичко по темата:Епидемията коронавирус

...
676 са болните у нас от коронавирус.Всичко по темата:Епидемията коронавирус
Коментари Харесай

НА ЖИВО: 676 са болните у нас от коронавирус

676 са болните у нас от коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5175
Увеличението е с 1% спрямо вчера.

Tова заяви на редовния си брифинг генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20, шеф на Националния щаб за борба с коронавируса.

Очаквайте подробности!


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5175  Главсекът на Министерство на вътрешните работи: Имах възприятието, че в събота хората ни правеха на инат Главсекът на Министерство на вътрешните работи: Имах възприятието, че в събота хората ни правеха на инат  Знаете ли какво е 20 души да протягат ръце, а вие да имате една носилка, две очи и две ръце? Знаете ли какво е 20 души да протягат ръце, а вие да имате една носилка, две очи и две ръце?  Проф. Асен Балтов: 5-ма заболели oт COVID-19 са към този момент 25 дни са интубирани, това не е грип! Проф. Асен Балтов: 5-ма заболели oт COVID-19 са към този момент 25 дни са интубирани, това не е грип!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР