66-годишният Иван Куртев близо два месеца се бори за живота

...
66-годишният Иван Куртев близо два месеца се бори за живота
Коментари Харесай

Трагедия! Почина 66-годишният мъж, който беше блъснат от кола на тротоара в с. Дебелт

66-годишният Иван Куртев близо два месеца се бори за живота си в болничното заведение

Почина възрастният мъж, който в края на предходната година беше блъснат от лек автомобил в бургаското село Дебелт, до момента в който се разхожда по тротоара. Това оповестиха негови близки. 66-годишният Иван Куртев близо два месеца се бори за живота си в болничното заведение, оповестява Bmt-news.bg.

Припомняме, че случаят стана на 17-ти декември, към 16:00 ч., на ул. „ Цвятко Радойнов “ в с. Дебелт. След конфликта, лекият автомобил напусна местопроизшествието. Собственикът му – 28-годишен мъж е издирен в допълнение и арестуван. Той е бил пийнал и в никакъв случай не е имал шофьорска брошура.

Според свидетелски показания обаче, не той е карал колата, а е опитал да прикрие неговата сестра. Сега се чака обвиняването да бъде преквалифицирано за ПТП с жертва. Срещу кого обаче ще бъде повдигнато обвиняването, ще стане ясно в понеделник, когато от прокуратурата дадоха обещание да дадат повече детайлности по случая.

Междувременно жителите на селото упорстват за по-засилено полицейско наличие. По думите им не един път са ставали очевидци 28-годишният мъж да кара рисково. Кметицата на селото даде обещание да спомага, с цел да се изградят „ легнали служители на реда “ по улицата, където стана злополуката.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР