66-годишният артист Стоян Алексиев е в развод с дългогодишната си

...
66-годишният артист Стоян Алексиев е в развод с дългогодишната си
Коментари Харесай

Огромна драма белязала живота на младата любовница на Стоян Алексиев, Ивана се оказа...

66-годишният актьор Стоян Алексиев е в бракоразвод с дългогодишната си спътница в живота Надежда поради 23-годишната си държанка Ивана, твърди " Уикенд ". Чепатата рускиня не издържала на обществения срам, на който я подложи екранният доктор Иван Генадиев от сериала " Откраднат живот ", и решила дефинитивно да постави завършек на брака им. Хлътналият като възпитаник деец от Народния спектакъл даже бил подготвен да се раздели с имуществото си и да остане гол като пушка след развода, само че да е с младата си държанка. Тя пък побързала да се похвали пред състудентите си в НАТФИЗ, че съществено е раздрусала брака на Алексиев.

Извънбрачната спекулация на Ивана и три пъти по-възрастният й ухажор не била загадка нито за жена му Надя, нито за студентите и преподавателите в Театралната академия. Оказа се, че животът а младата Ивана Бобойчева по никакъв начин не бил е елементарен. Актрисата изгубила баща си, който бил служител на реда, когато била напълно дребна.

В лицето на грижовния Алексиев тя виждала отсъстващия от живота й баща-закрилник, по тази причина сътрудниците й преподавателите й в НАТФИЗ гледали благосклонно на скандалната й връзка. Още повече, че поради Алексиев тя скъсала с предходното си гадже - приветлив юноша на нейните години.

" множеството хора считат, че Ивана го употребява, с цел да направи кариера. Нищо сходно - момичето в действителност е влюбено и не може да си показа живота без Стоян Алексиев. Възрастовата разлика посред им в действителност е гол[ма - близо 40 години, само че има своята аргументация. Ивана е сираче, в никакъв случай не е иmала татко и мощна мъжка фигура в живота си. Когато фотосите излязоха тя в действителност бе унищожена и доста страдаше от хорските шушукания и цинични намеци. Всеки има право на обич, Така че намирам неистовия медиен интерес кyм връзката им за повече от недъгав. Оставете хората да се обичат и не цапайте връзките им с злословия ", моли една от най-близките приятелки на Ивана.

Тя подсигурява, че младото момиче било много честно и морално - не си падало по паралии, а с изключение на като актриса, работело и старателно и като продавачка на марка известни парфюми в малко магазинче, с цел да си оказва помощ за следването.

Преди 3 години палавият Алексиев, който е и дядо на внуци, почнал буйната си спекулация с Ивана. Според осведомени любовта сред студентката и три пъти по-възрастният от нея актьор припламнала за първи път по време на лекции в Театралната академия. Напористата красавица разкрила благосклонностите си към него, а извънбрачната им връзка бързо станала факт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР