66-годишната Ирина Хакамада сподели в Instagram с абонатите си снимка,

...
66-годишната Ирина Хакамада сподели в Instagram с абонатите си снимка,
Коментари Харесай

66-годишна татуирана вдовица се пусна по бикини след погребението на четвъртия си мъж

66-годишната Ирина Хакамада показа в Instagram с клиентите си фотография, която направила в последния ден от ваканцията в Мексико, написа Блиц.

Журналистката театралничи на брега на Тулум в черен бански костюм, показвайки тонирана фигура, която нормално крие зад бизнес костюми, и тяло, покрито с татуировки.

" До скоро Тулум. Чао довиждане ", написа тя под фотографията, само че нейните 2,5 милиона почитатели към момента бяха фокусирани върху външния тип на звездата. Те не можеха да повярват, че на 66 е допустимо да има толкоз плосък стомах и добре тренирани крайници. Те написаха в мненията: " Ти несъмнено си магьосница и знаеш тайната на безконечната младост! ", " Уау, това е огън! ", " Ирина, желая да бъда като теб! "

Но най-много клиентите бяха привлечени от татуировките на Хакамада, чийто брой и размер бяха невероятни. Те въобще не пасваха на строгия жанр на журналистката, само че явно бяха логичен избор. Неин почитател попита какво значи пеперудата на корема на Ирина и тя отговори просто: " Душа ".

В Мексико блогърката почива сама: четвъртият ѝ и финален брачен партньор умря предходната година от сърдечен удар. Но даже приживе бракът на Хакамада с Владимир Сиротински не беше елементарен. Те прекараха няколко години дружно, само че поддържаха отворена връзка - на всеки беше разрешено да има обич в профил.

Невъзможно беше единствено да се разделят, тъй като общата им щерка Мария, която е родена със синдрома на Даун, не може да понесе това. " Маша се разтресе незабавно, има доста фина психическо положение, усеща всичко. За нея фамилията е баща и мама дружно ", сподели Хакамада в изявление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР