66-годишна жена е заклала 84-годишната си майка, а после е

...
66-годишна жена е заклала 84-годишната си майка, а после е
Коментари Харесай

Отчаяние: 66-годишна закла майка си, опита да се самоубие

66-годишна жена е заклала 84-годишната си майка, а след това е пробвала и да се самоубие. Кървавата драма е станала в крайдунавския град Лом.

Иванка И. е в сериозно положение с тежки прорезни рани по гърдите, в региона на сърцето и шията. Тя е настанена в реанимацията на локалната болница. Докторите се борят за живота. Състоянието ѝ е нормализирано.

Майка ѝ - Екатерина Г., е издъхнала на леглото в дома си. Дввете дами са открити потънали в кръв от сестрата на Иванка. По първични данни старата жена от няколко месеца била прикована на легло. Това било в резултат на рухване, при което счупила таза си, описват нейни съседи, представени от "Конкурент ".

По-голямата ѝ щерка Иванка се е грижела за нея. Двете дами се гледали с пенсиите си, които едвам стигали за най-необходимото. Иванка не можела да си разреши да купува скъпи обезболяващи за страдащата си майка.

Съседите описват още, че дамата безусловно изнемогвала и се била предала от беднотия и тъга, като даже споделяла, че е подготвена да направи нещо, с цел да избави и себе си, и бабата

Криминалистите изчакват положението на Иванка И. да се усъвършенства, с цел да проведат разпит с нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР