66-годишен мъж паркира колата си пред паметника на цар Самуил,

...
66-годишен мъж паркира колата си пред паметника на цар Самуил,
Коментари Харесай

Пиян македонец се моли и кръсти пред цар Самуил, арестуваха го ВИДЕО

66-годишен мъж паркира колата си пред паметника на цар Самуил, коленичи и стартира да се моли пред него.
Министерство на вътрешните работи осведоми, че става въпрос за 66-годишен мъж, който е влезнал в строго неразрешена зона за транспортни средства на площад Скопие, оповестява "TV21 ".

Срещу него бяха взети подобаващи ограничения от Министерство на вътрешните работи и те оповестиха, че лицето има здравословни проблеми, само че също по този начин, че е в алкохолно замайване.

„ Взети са ограничения от полицейски чиновници и е открито, че Б.С. е под въздействието на алкохол и не носи документи, а пасажерите в транспортното средство изясниха, че има здравословни проблеми. Б. С. е задържан, а автомобилът му е арестуван. Освен това му бяха наложени актове за шофиране под въздействието на алкохол, липса на шофьорска и пътна брошура, изтекла годност на шофьорска брошура и придвижване в несъгласие с пътни знаци “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

"След публикуването на видеото в обществените мрежи, което демонстрира нелегално паркиране на социална повърхност на улица "Македония ", градските инспектори реагираха неотложно и глобиха причинителя с санкция от 50 евро ", съобщи град Скопие.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР