650 лв. да бъде президентската заплата, колкото е минималната сега.

...
650 лв. да бъде президентската заплата, колкото е минималната сега.
Коментари Харесай

Луна: 650 лева заплата за президента и пълна лустрация

" 650 лева да бъде президентската заплата, колкото е минималната в този момент. Защо президентът да получава повече от 12 000 лева на месец, а моите родители по 300 лева пенсия? " Това попита поп-фолк певицата Луна, която се кандидатира за президент, в " Шоуто на Николаос Цитиридис " по БТВ.

" взима 40 пъти по-висока заплата от тях. Затова моята заплата като държавен глава ще я разделя с нуждаещите се пенсионери и обществени слаби. Президентската институция би трябвало да сплотява. Защо са тези привилегии като защита и тази показност? Единственият самостоятелен и надпартиен претендент съм, заплащам цялата си акция с персонални средства ", безапелационна бе тя.
 Луна - изборът на народа за президент Луна - изборът на народа за президент
Президентската институция би трябвало да има нов образ, би трябвало да излезем от клопката на матрицата и от всичко, на което сме очевидци през по...

" Нямам конкуренция в президентската конкуренция. Честност, правдивост, самостоятелност и всички сътрудници на Държавна сигурност - Вън. Защо сътрудници на Държавна сигурност са в инициативните комитети на претендентите за президенти, изявяващи се като обединители на нацията? Пълна лустрация. Това е моята стратегия ", съобщи още изпълнителката, която ще се бори за " Дондуков " 2.

" Народът ме подтикна да направя тази крачка и не скърбя, тъй като не съм била по-щастлива в живота си. Явно хората са припознали в мое лице една мощна и самостоятелна жена. Повече от 30 години Луна е в домовете на българските жители. Делили сме си залъка и пристигна времето да бъда президент ", сподели още Луна Йорданова. Тя разгласи, че в случай че завоюва изборите на 14 ноември всички проверяващи публицисти ще бъдат в президентството.

" И без това има толкоз свободни стаи, трансформирали са го в туристическа организация. Луна ще направи по този начин, че за един президентски мандат от 5 години да се случат всички тези неща, които ги чакаме 30 години ", добави Луна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР