65-годишният мъж ще бъде изправен пред съда, държавното обвинение го

...
65-годишният мъж ще бъде изправен пред съда, държавното обвинение го
Коментари Харесай

Прокуратурата погна Стоян Казанев, наръгал друг шофьор, заради спречкване в Българово

65-годишният мъж ще бъде изправен пред съда, държавното обвиняване го желае зад решетките 

Районната прокуратура в Бургас внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за Стоян Казанев, който в петък наръга с нож различен водач в Българово, поради сдърпване на пътя. 

 Казанев е упрекнат в причиняването на междинна телесна щета на лидера - 49-годишен мъж от Бургас. Престъплението  е квалифицирано по чл.129, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс - грози го затвор до шест години.



Както Флагман.бг единствен писа, кървавият екшън се е разиграл пред кметството на Българово. Двамата водачи се разминали в региона на ул. „ Първи май “. Зад кормилото на едната кола е бил към 65-годишният Стоян, който буен, че е бил засечен от другия водач. Той излязъл от колата си и почнала словесна свада, след което извадил нож от джоба си и намушкал съперника си в корема. Казанев напуснал местопроизшествието и оставил в безпомощно положение жертвата си. 

Пострадалият се придвижил до центъра на Българово, откъдето е бил отведен от екип на " Спешна помощ "  до болница " Дева Мария ". Била му е извършена операция, като е
настанен за лекуване и към този момент е без заплаха за живота. Стоян Казанев го е намушкал в корема, само че острието на ножа се е забило в реброто и е цяло знамение, че не са били наранени значими органи.

Очаквайте по-късно каква мярка за неотклонение ще наложи Районният съд в Бургас. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР