65-годишната изпълнителка ще посрещне Нова година с бургазлии на площад

...
65-годишната изпълнителка ще посрещне Нова година с бургазлии на площад
Коментари Харесай

Кметът на Бургас Димитър Николов подари на диско певицата Прешъс Уилсън пафти от странджанския край

65-годишната изпълнителка ще посрещне Нова година с бургазлии на площад „ Тройката ” довечера

Легендата на соул, денс и диско музиката от 80-те години на предишния век Прешъс Уилсън получи извънредно специфичен подарък от кмета на Бургас Димитър Николов - пафти от странджанския край. Тази вечер тя ще посрещне Нова година на площад „ Тройката ” дружно с посетители и локални поданици.

Преди минути диско кралицата се срещна с журналистическата колегия в града. В Заседателната зала на Община Бургас Прешъс Уилсън описа за спомените си от далечната 1979 година когато за последно е била в морския град.

„ Такава чест и привилегия е да съм тук, тъй като не съм очаквала да имам толкоз дълга кариера – 40 години. Шоуто, което ни следва довечера, е доста особено за мен. Мисля, че даже да пея „ Оne way ticket ” цяла вечер ще е ужасно за всички почитатели. Освен празнуването на Нова година, ще си върнем и мемоари, които пазят моите почитатели през поколенията от 8 до 80-годишни. Нашата музика носи възприятие на носталгия, само че и на доста огромна наслада и съм сигурна, че ще се получи ужасно шоу. Искаме да дадем на хората това, което те желаят да чуят ”, сподели певицата Прешъс Уилсън.



Тя е известна измежду генерации меломани, като част от групите Eruption и Boney M, както и със соловата си кариера. Една от известните й песни „ Оne way ticket ” е измежду обичаните части на редица генерации бургазлии. Уилсън дойде с две беквокалистки и към този момент се готви за концерта тази вечер. Изпълнението ѝ се чака да стартира 1 час преди среднощ и да завърши в първите минути на 1 януари 2023 година

Певицата получи и подарък от зам.-кметът Диана Саватева – графика на Димитър Ивайлов, защото Прешъс Уилсън има особено отношение към изкуството. Преди да стартира да пее, се е занимавала точно с графика.

„ Концертът трябваше да бъде преди 2 години, само че поради коронавирус рестриктивните мерки, той не можа да се състои. Но ето, че през днешния ден е реалност. Каня всички бургазлии и посетители на града. Купонът стартира в 23 часа и ше продължи цяла нощ. Бургазлии са хора, които работят ужасно доста, само че и умеят да се веселят доста мощно. Нека положителната сила и позитивните усеща ни създадат по-щастливи ”, сподели кметът на Бургас Димитър Николов.

Прешъс Уилсън написа своето благопожелание в книгата на Община Бургас:



 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР