65-годишен сърбин призна пред съда в събота, че е подал

...
65-годишен сърбин призна пред съда в събота, че е подал
Коментари Харесай

Сърбин подал фалшивия сигнал за бомба на летището в Белград заради стюардеса

65-годишен сърбин призна пред съда в събота, че е подал подправен сигнал за бомба, с цел да попречи на стюардеса от аероплан на Луфтханза да напусне страната, тъй като се надявал, че тя ще излезе с него, съобщи Ройтерс.

130 пасажери и петима души от екипажа бяха евакуирани от полет LH 1411 в четвъртък, преди самолетът да отлети от Белград за Франкфурт. Летателният уред бе преместен от пистата, с цел да може част на специфичната полиция да го обискира.

Говорител на прокуратурата съобщи пред сръбските медии, че прокуратурата е поискала мъжът да бъде оставен в ареста в очакване да му бъдат предявени обвинявания за предизвикателство на суматоха и ужас, осведоми Българска телеграфна агенция.

Мъжът декларирал пред съда, че е срещнал две стюардеси и ги поканил на вечеря, само че те отказали. Той изключително харесал едната от тях и откакто не съумял да я открие в хотела, направил финален обезверен опит да я накара да не напуща страната, като се обадил за сложена в самолета бомба. Полицията проследила позвъняването и мъжът бил открит един ден по-късно. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР