65-годишен мъж ще остане на улицата, след като домът му

...
65-годишен мъж ще остане на улицата, след като домът му
Коментари Харесай

Продадоха незаконно жилището на 65-годишен мъж

65-годишен мъж ще остане на улицата, откакто домът му бе продаден. Случаят възмути съседи и другари на пострадалия. Стамен е психологично болен от дете. След гибелта на татко му за него се грижат другари от детството. През 2020 година му е назначен аставник, а апартаментът, който се намира в центъра на Казанлък, е продаден на двойно по-ниска цена точно от него. Прокуратурата образува кореспонденция с данни за закононарушение и машинация.

„ Баща му ми даде нотариалния акт на жилището с молбата да го вардя. На 9 ноември 2020 година на Стамен му беше назначен настойник - Борис Димитров. През февруари домът му от 90 кв. м. беше продаден за 37 000 лева.”, описа Петър Събчев.

От съда оповестиха, че е спазена процедурата по продажбата и през днешния ден ще излязат с публична позиция по случая, предава Нова тв. Попечителят е бил назначен със правосъдно решение на Окръжния съд. Настойникът е длъжен да се записва в общината. От там също е подадена тъжба за опит за машинация. По думите на съседите, продажбата е осъществена от организация за недвижими, в която настойникът работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР