65 делегати решават в чия полза ще отиде гласуването, заяви

...
65 делегати решават в чия полза ще отиде гласуването, заяви
Коментари Харесай

Георги Градев: 65 делегати решават кой ще ръководи БФС

65 делегати вземат решение в чия изгода ще отиде гласуването, съобщи пред кореспонденти делегатът на БФС от Балкан (Варвара) Георги Градев.

„ В началото на конгреса, когато трябваше да се гласоподава възможното присъединяване на самостоятелен юрист в секретариата – 212 гласоподаваха „ за “ присъединяване на този юрист, 203 бяха „ срещу “, а 65 се въздържаха от общо 480 делегата. Сега към този момент би трябвало да са 473 делегата. Доколкото запознат съм социология, това значи паритет. Конгресът ще се реши от 65 делегата, които гласоподаваха въздържали се, и ще би трябвало да решат в чия изгода ще отиде гласуването “, стартира той.

„ Любопитното е, че Димитър Бербатов самичък пое самодейността и предложи да се назначат покровители от тримата останали претенденти за президентския пост. Камен Костадинов се опита да осуети и опорочи това. Не го подложи на гласоподаване, а залата въстана бурно. Стана един от делегатите, който въпреки всичко съумя да го направи като процедурно предложение. Стана един спор, след което залата взе единомислещо решение да има покровители “, разясни Градев по отношение на кандалите в залата.

„ Ще внимаваме до последно. Комисиите досега бяха бутафорни, които заседаваха досега. Ние съумяваме да се включим, когато можем. Конгресът се води от Камен Костадинов по метода, по който един апаратчик би го водил, безусловно без ценене на правото от залата “.

„ Христо Крушарски се опита да направи едно изявление, с което да омаловажи предлагането на Бербатов, само че и той замлъкна в последна сметка, тъй като залата стартира да го освирква, което демонстрира едно революционно въодушевление “.

На въпрос на БГНЕС дали е бил позволен като пратеник, той отвърна: „ Не, не бях позволен “.

„ Има клубове-фантоми, нашата информация е за 5-6 клуба, не желаеме да стигаме до такава степен те да вземат решение ориста на БФС. Получен бе сигнал от прокуратурата, че не се е състояло Общото заседание, на което аз съм член – това им беше версията в понеделник, тази заран си трансформираха версията. Решението да ФК Балкан да ме издигне за пратеник, не е записано в Търговския указател – а то не би трябвало да бъде вписвано в него. Поне 400 от 500 клуба не афишират кой член е признат на Общото заседание “, приключи Градев/БГНЕС
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР