641 от общо 9312 проверени декларации на контролно-пропускателните пунктове, се

...
641 от общо 9312 проверени декларации на контролно-пропускателните пунктове, се
Коментари Харесай

641 с фалшиви декларации за КПП-тата

641 от общо 9312 тествани заявления на контролно-пропускателните пунктове, се оказаха с посочена подправена месторабота. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред bTV, заяви в. Монитор. 80 от тях твърдели, че отиват на работа, само че действителните данни демонстрират, че попадат в бюрата по труда.

Полицаите ще продължат засилените инспекции на вход и излаз от регионалните градове и по празниците, защото са анулирани техните отпуски и почивни дни. Декларациите от пунктовете се събират, след което част от тях се ревизират от органите на реда за меродавност на посочената информация.

Относно полицейската обсада на старозагорското село Паничерево министърът заяви, че решението за мярката е на Оперативния щаб. Имаме опит от Банско и го прилагаме и в старозагорското село Паничерево, добави Маринов. По думите му има построени 7 КПП-та за селото, само че изясни, че се разчита на отговорността на жителите. " Ако не успеем по Великден да спазим дисциплината, рискуваме до май всичко, реализирано сега, да отиде по дяволите ".
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР