640 са установените нарушения на скоростните режими в областта в

...
640 са установените нарушения на скоростните режими в областта в
Коментари Харесай

Изловиха 640 шофьора с превишена скорост по Великден

640 са откритите нарушавания на скоростните режими в региона в границите на профилирана полицейска интервенция по време на Великденските празници. Нарушенията в обитаеми място при въведено ограничаване на скоростта от 50 км/ час са 233. Toва оповестиха от полицията за Varna24.bg.



Най-високата открита скорост при прекосяване е на територията на РУ- Нови пазар с 30 км/ч ас над оптимално позволената скорост. 120 са нарушителите, открити на територията на РУ- Нови пазар, които са управлявали със скорост над оптимално позволената в обитаемо място. 108 са нарушаванията, открити от бранш " Пътна полиция ".

Засечени са 407 водачи, които са се движили със скорост над оптимално позволената отвън обитаеми места. Най-високата открита стойност е открито от бранш " Пътна полиция ". При въведено ограничаване от 120 км/ часа е открит лидер, който се е движил с 69 км/ час над позволената оптималната скорост. При инспекциите са открити седем неправоспособни водачи, 13 които не са употребили предпазни системи, колани или каски, шестима, които са седнали зад кормилото след приложимост на алкохол. Санкционирани са трима водачи, които са употребили мобилен телефон по време на ръководство, 29 които не са спазили пътни знаци или маркировки, един, който е минал на забраняваш знак на светофарните уредби.

Проверени са водачите на 702 моторни транспортни средства, формирани са 37 акта, наложени са 242 санкции с фиш.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР