64-годишният Долф Лундгрен, който се прослави с ролите си в

...
64-годишният Долф Лундгрен, който се прослави с ролите си в
Коментари Харесай

Долф Лундгрен: Клинт Истууд е моето вдъхновение

64-годишният Долф Лундгрен, който се популяризира с функциите си в " Роки VI " и " Червеният скорпион " и направи режисьорския си дебют с кино лентата " Защитникът " през 2004 година, се възхищава на 91-годишния Клинт Истууд, трансформирал се в режисьор за това, че е основал някои от най-хубавите си произведения през по-късната си кариера.

Той съобщи: " Възхищавам се на поради неговата неотстъпчивост . Хората го подценяват, без да осъзнават, че е актьор, само че той е направил някои от най-великите филми в историята след 60-годишната си възраст . Когато направи " Unforgiven ", хората започнаха да осъзнават, че той е в действителност страховит режисьор ".

Долф Лундгрен продължава да се майтапи, че не е сигурен дали ще може да " издържи толкоз дълго ", колкото Истууд, само че го назовава " ентусиазъм " поради сполучливия преход от едната страна на камерата към другата " .

В диалог с „ HeyUGuys ” той изясни:

" Мисля, че едно от най-големите ми музи е, тъй като той е индивидът, който направи този преход от актьорско майсторство към постановка и от екшън към драма . Това е сложен преход. И той към момента продължава да работи и да въодушевява на 91 години! Не знам дали ще мога да устоя толкоз дълго, само че в случай че съумея да направя и една десета от това, което той е постигнал, ще бъда доста благополучен! "
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР