64-годишният Джеки Чан публикува първите си мемоари и в тях

...
64-годишният Джеки Чан публикува първите си мемоари и в тях
Коментари Харесай

Проститутки, трошене на коли и роднини - кой си призна...

64-годишният Джеки Чан разгласява първите си записки и в тях призна някои ужасяващи неща от предишното си. Като това, че постоянно е посягал на дами в живота си. Причината била неконтролируемият му яд.

В записките си дребният китаец, който наподобява мирен като китайска панда, признава, че е спал с " невероятно количество проститутки ".

Често е карал в нетрезво положение , като върхът му е да разбие до равнище " автоморга " порше и мерцедес единствено за един ден .

Джеки Чан не крие нищо за живота си. Когато поканил в дома си първата си брачна половинка, скрил всичките си скъпи движимости . Мислел, че тя ще желае да е с него поради парите му.

Сега положението на Чан се прави оценка на 350 милиона $. Баща му го изпратил в пансион поради неприятния му темперамент. Той освен, че не станал по-добър, само че и до момента не може да чете и написа.

Кариерата му почнала в 1973 година като каскадьор. Първите извоювани пари изхарчил за праститутки и игра на комар . След пет години, когато минали фотосите на " Дракон в сянката на орела " и " Пияният занаятчия " хората почнали да го разпознават по улиците.

Първият му огромен хонорар бил 650 000 $. Веднага купил с тях скъпи часовници на цялата каскадьорска команда.

" Винаги носех в себи си доста пари. След годините прекарани в мизерия, те ми даваха чувство за сигурност. Обичах хора към себе си и постоянно плащах сметката на цялата команда. За година харчех по 2 милиона $ ", написа той.

През 1981 година актрисата Джоан Лин му родила дете. По време на бремеността артистът не я посетил нито един път. Когато му дала прошка, той незабавно й изневерил.

След счепкване със сина си, той го хвърлил през цялата стая. /Марица.бг

Редакция и превод Росен Саръмов

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР