64-годишната звезда Гари Олдман не планира да бъде все още

...
64-годишната звезда Гари Олдман не планира да бъде все още
Коментари Харесай

Гари Олдман мисли за пенсиониране

64-годишната звезда Гари Олдман не възнамерява да бъде към момента " деен " в кариерата си, когато навърши 80 години, и към момента има други ползи, за които би желал да откри време, преди да е станало прекомерно късно. Той съобщи, че би бил " доста благополучен ", в случай че ролята на Джаксън Ламб в шпионската драма " Slow Horses ", се окаже последната в кариерата му.

Той споделя пред списание Sunday Times Culture: " Имах забележителна кариера, само че уговорките понижават, а аз имам и други неща, които ме интересуват отвън актьорството. Когато си млад, си мислиш, че ще успееш да направиш всичко - да прочетеш тази или онази книга - а по-късно годините минават...Догодина съм на 65 години, а 70-те са зад ъгъла. Не желая да бъда деен артист, когато съм на 80. Ще бъда доста благополучен, за мен ще бъде чест и привилегия да изляза от актьорството като Джаксън Ламб ".

Гари е подписал контракт за най-малко още две серии на " Slow Horses " и след два сезона на шоуто обича да работи по програмата, тъй като тя запълва празнотата, която изпитва откакто към този момент не се занимава с спектакъл.

Той споделя: " Slow Horses " е най-близкото нещо до сценичен театър, което познавам от години. Всички се разбираме. Липсва ми другарството в театъра. Не съм възнамерявал да спра да се занимавам с спектакъл, просто по този начин се случи. "

Звездата от " Хари Потър и пандизчията от Азкабан " е учуден от това какъв брой доста хора са му доверили за личния си скришен предходен живот като шпиони, само че е удовлетворен, че намират " Slow Horses " за " реален "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР