64-годишната Шарън Стоун връща лентата назад Звездата от Първичен инстинкт“ още

...
64-годишната Шарън Стоун връща лентата назад
Звездата от Първичен инстинкт“ още
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Сега ме обличат, а преди не ми дадоха и една рокля!

64-годишната Шарън Стоун връща лентата обратно

Звездата от „ Първичен инстинкт “ още не може да не помни това, което е изтърпяла от дизайнерите. Сега световноизвестните дизайнери се надпреварват да я обличат със своите облекла, когато тя дефилира по интернационалните червени килими.

Имена като Долче и Габана, Валентино, Армани, Версаче и плеядата от топ стилисти по света се надпреварват да я обличат, само че тя към момента не може да не помни далечната 1992 година.

Когато никоя фешън къща не желае да подари, даже да даде назаем рокля на изгряващата звезда  и за церемонията по връчването на премиите „ Оскар “.

Това холивудската актриса назова „ стилистична покруса “.

Това става по времето, когато филмът „ Първичен инстинкт “ излиза по кината.Стоун не е измежду номинираните за премия, само че е поканена на церемонията.

Филмът, който скоро се трансформира в шлагер, преди малко се е завъртял на огромния екран, а Шарън Стоун е незнайна.Славата й идва след няколко месеца,  а на идната година става една от претендентките за влиятелната кино премия.

 „ Никой не искаше да ми даде рокля назаем, а аз нямах пари да си я купя “, връща обратно лентата звездата. Тогава си купува евтина рокля от полиестер, сама се гримира се и си прави прическа.

В началото се й  е неудобно измежду звезди, които носят рокли за 40-50 000 $. Но й дават място,а Антъни Хопкинс й прави жест, че я е познал. „ Тогава разбрах, че кариерата ми потегля нагоре “,споделя звездата.

Източник:  Телеграф, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР