64-годишната американска поп певица Мадона предизвика слухове за нова любов,

...
64-годишната американска поп певица Мадона предизвика слухове за нова любов,
Коментари Харесай

Мадона излезе на среща с двойник на бившия си съпруг ВИДЕО

64-годишната американска поп певица Мадона провокира клюки за нова обич, откакто беше видяна в Сиракуза, Сицилия на среща с мъж, който поразително наподобява на някогашния й брачен партньор - 53-годишния английски режисьор Гай Ричи, пише Daily Mail.

Само преди четири месеца изпълнителката се раздели с 28-годишния си ухажор Ахламалик Уилямс, с който бяха дружно съвсем четири години и от този момент прекарва времето си с другари.

За срещата Мадона избра ярка макси рокля-риза с принт на петна. Яркосини обувки на висок ток прибавят цвят към визията. Сиво-кафява трилби шапка добавя ансамбъла, както и голям брой червени гривни и златни верижки. 

Спътникът й наподобява грациозен в керемиденочервен панталон на бели точки и светлосива риза, разкопчана на гърдите.

Мадона и нейният загадъчен мъж бяха в Палацо, с цел да се полюбуват на известната картина на Караваджо, преди да вечерят дружно. Съдейки по фотографията, половинката й не е доста по-млада от Мадж. Преди това тя беше известна с това, че избира мъже, доста по-млади от себе си. Преди Ахламалик певицата излизаше с 35-годишния танцьор Брахим Зайбат, с който се раздели през 2013 година, а на идната година звездата имаше връзка с 34-годишния персонален треньор Тимор Стефенс.

Мадона се разведе с Гай Ричи на 21 ноември 2008 година след седем години брак. От брака се роди синът им Роко. Актрисата трябваше да заплати на някогашния си брачен партньор 92 милиона $, с цел да уредят развода им.

Дълго време връзките сред Роко и известната му майка не бяха лесни, той даже отиде да живее при татко си в Лондон. Напоследък обаче наподобява, че ледът се е счупил и младежът все по-често посещава майка си в Съединените щати. Той израства като тъкмо копие на известния си татко и се пробва като модел. Наскоро Мадона сподели фотоси от празнуването на рождения ден на първото си дете. Освен Роко, тя има още щерка Лурдес и четири осиновени деца.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР