63-годишна пешеходка е пострадала при пътен инцидент в Хасково, съобщават

...
63-годишна пешеходка е пострадала при пътен инцидент в Хасково, съобщават
Коментари Харесай

Жена в болница след пътен инцидент в Хасково

63-годишна пешеходка е потърпевша при пътен случай в Хасково, оповестяват от полицията.

Вчера в 19,10 часа, на кръстовището сред булевардите „ Дунав “ и „ Раковски “, 39-годишна с „ Опел “ завила наляво и на пешеходна пътека блъснала преминаващата хасковлийка. Пострадалата е настанена за лекуване в МБАЛ-Хасково без заплаха за живота. Образувано е досъдебно произвеждане.

В Хасково и Харманли през вчерашния ден са арестувани двама неправоспособни водачи, единият от които дрогиран, допълват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Шофьор от кърджалийското с.Мост е бил тестван нощес на бул. „ Илинден “ в Хасково с леката си кола „ Форд “. Установено е, че мъжът е с отнето удостоверение, а автомобилът- със свалени регистрационни табели. Тестът на лидера отчел приложимост на метаамфетамин.

Неправоспособен е арестуван в ръководството на полицията и в Харманли. Вчера по обяд, на кръстовище сред улиците „ Янтра “ и „ Асен Златаров “ в града униформените проверилилек автомобил БМВ, каран от 28-годишен харманлиец. Той не показал удостоверение за правоуправление и удостоверение за регистрация на колата. Полицаите открили, че непритежава шофьорска брошура, а регистрационните табели на колата са издадени за друго МПС.

В хода на акцията в община Харманли са тествани 592 лица и 461 транспортни средства. Установени са 2 случая на дерегистрирани коли, 2 МПС с подправени регистрационни табели и нерегистрирано ремарке.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР