63-годишен университетски професор колабира в рамките на първите 24 часа

...
63-годишен университетски професор колабира в рамките на първите 24 часа
Коментари Харесай

63-годишен мъж колабира след ваксинация с препарата на AstraZeneca в Гърция

63-годишен академични професор колабира в границите на първите 24 часа след приемането на първата доза ваксина на компанията AstraZeneca в Атина, оповестява извънредно Greek Reporter на фона на опасенията по отношение на страничните резултати на препарата, които нарастват в цяла Европа.

Германия, Италия, Франция, Испания и редица други европейски страни краткотрайно стопираха потреблението на имунизацията на AstraZeneca. Във вторник гръцкият министър на опазването на здравето Василис Кикилиас удостовери, че страната ще продължи да ползва препарата, до момента в който не бъде оповестено заключението на Европейската организация по медикаментите.

63-годишният професор е колабирал ден, откакто му е сложена първата доза от имунизацията на AstraZeneca.„ Изведнъж припаднах, до момента в който разговарях с сътрудник в офиса “, споделя мъжът пред медията. „ Стоях прав и паднах на пода като чувал с картофи. Казаха ми, че съм останал в безсъзнание за към две минути “.

Професорът споделя, че е блъснал мощно лицето и главата си при рухването, само че признава, че е можело да бъде и по-лошо – единствено няколко минути по-рано той е карал. След като пристигнал в схващане, той е получил първа помощ от сътрудници и е извикана кола за спешна помощ.

„ За първи път в живота ми се случи нещо сходно “, споделя професорът и прибавя, че няма здравословни проблеми.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР