63-годишен пловдивчанин с предишни криминални прояви и присъди се озова

...
63-годишен пловдивчанин с предишни криминални прояви и присъди се озова
Коментари Харесай

Полицията разкри сбивания, наркотици, пияни шофьори и катастрофи

63-годишен пловдивчанин с предходни престъпни прояви и присъди се озова в полицейския арест след сборичкване на ул. „ Ландос “. Сигналът за зародил скандал бил подаден към 21:30 ч. - през вчерашния ден в Шесто районно управление (на МВР), на тел. 122. Незабавно бил изпратен полицейски екип, който открил, че 63-годишният мъж нанесъл междинна телесна щета на различен 29-годишен пловдивчанин. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по Наказателен кодекс, като е известена районна прокуратура. Междувременно 28-годишен гражданин на Първомай е бил арестуван в Трето районно управление (на МВР), за това, че няколкократно блъснал чиновник на бензиностанция на бул. „ България “ в Пловдив. Работата по случая продължава.

Междувременно Двама поданици на с. Стряма се озоваха в полицейския арест за владеене на опиати. Около 00.20 ч. - нощес чиновници от районно управление (на МВР) Раковски спрели лек автомобил „ Фолксваген “, зад кормилото на който бил 33-годишен мъж с предходни престъпни прояви и присъди. Последвалата инспекция на лидера и неговия сателит – 32-годишен мъж, у който били открити 28 бр. полиетиленови пликчета, съдържащи суха зелена тревиста маса. След направената експертиза се оказало, че наличието им съставлява психоактивно вещество, съставна част на хероина, с тегло 4,898 гр. Той е притеглен като обвинен за осъществено закононарушение и арестуван за период от 72 часа.

Също по този начин двама солидно почерпени водачи са засечени през вчерашния ден в Първомай. Около 05:10 ч., автопатрул спрял за инспекция лек автомобил „ Сеат “. Колата управлявал 22-годишен мъж, чиято проба с дрегер отчела близо 1,80 промила алкохол. Около 20:15 на ул. „ Княз Борис “ бил хванат 62-годишен, седнал зад кормилото на лек автомобил „ Форд “ с 1,32 промила. С полицейски заповеди нарушителите са арестувани за едно денонощие. Водят се бързи производства.

А през вчерашния ден - към 10:10ч., в бранш „ Пътна полиция “, е получен сигнал за пътен случай на кръстовището на бул. „ Александър Стамболийски “ и ул. „ Димитър Талев “ в регионалния град. По първични данни, мотоциклет „ Кимко “, ръководен от лидер с 37-годишен стаж, движейки се по ул. „ Димитър Талев “ е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в лек автомобил „ Дачия “. Пострадалият моторист е настанен в болнично заведение без заплаха за живота. Няма данни двамата водачи да са използвали. Работата по случая продължава от чиновници на бранш „ Пътна полиция “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР