63-годишен мъж е задържан и привлечен като обвиняем за извършени

...
63-годишен мъж е задържан и привлечен като обвиняем за извършени
Коментари Харесай

Задържаха 63-годишен мъж, блудствал с малолетни момичета в Казанлък

63-годишен мъж е арестуван и притеглен като обвинен за осъществени блудствени дейности по отношение на две момичета- на 8 и 10 години.

По информация на Окръжна прокуратура-Стара Загора мъжът е блудствал с децата на стълбищна площадка в жилищен блок в Казанлък на 15 септември.

Мъжът и едно от потърпевшите девойки са били съседи, а другото дете е било на посетители при свои близки. Установено е, че обвиненият Е.Ж. опипвал двете малолетни деца за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление.

От Окръжна прокуратура-Стара Загора прецизираха за News.bg, че децата са били сами на стълбищната площадка сега на блудството. До задържането на мъжа се стигнало, откакто девойките споделили за случилото се на свои близки.

Първоначално Е.Ж. е бил арестуван за период до 72 часа, като е импортирано искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ", което е почетено от Окръжен съд-Стара Загора.

Мъжът е с повдигнато обвиняване по член 149, ал.5, т.1, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс. Ако бъде приет за отговорен, законът планува наказване отнемане от независимост от 5 до 20 години.
 10 години затвор получи мъж, изнасилил доведената си щерка
10 години затвор получи мъж, изнасилил доведената си щерка

Тя била на 13 години
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР