63-годишен българин е загинал, след като камионът му се е

...
63-годишен българин е загинал, след като камионът му се е
Коментари Харесай

Пловдивчанин загина в САЩ, камионът му се преобърнал СНИМКИ

63-годишен българин е умрял, откакто камионът му се е преобърнал на автомагистрала в щата Тексас, съобщават от службата на шерифа на окръг Кълбърсън.

Инцидентът е станал на 16 септември към 15:30 часа локално време на автомагистралата сред Ван Хорн и Пекос. Според управляващите в злополуката са взели участие две транспортни средства. 



По информация на полицията в Ел Пасо камионът на сънародника ни се преобърнал, а по пътното платно се разлял товарът му - взривоопасни химически субстанции.

Движението е било спряно и в двете направления за часове.

Шофьорът бил затиснат под каросерията на камиона. След избавителната интервенция той бил откаран по неотложност в болничното заведение на окръг Кълбърсън, само че малко по-късно умрял от пострадванията си. Към момента няма информация за лидера на другото транспортно средство, осведоми Дир.бг. Според локалните медии загиналият водач е българинът Николай Видинлиев от Пловдив, който от дълги години живеел в Атланта.

В известната платформа за дарения GoFundMe дъщерите му Магда Видинлиева и Десислава Видинлиева-Ричардсън набират средства, с цел да транспортират тялото на татко им в Пловдив и той да бъде заровен в Централните гробища в града, каквото е било и неговото предпочитание.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР