62 от 66-те реформи, които си бяхме заложили за тази

...
62 от 66-те реформи, които си бяхме заложили за тази
Коментари Харесай

Кирил Петков: 62 от 66 реформи вече са факт

62 от 66-те промени, които си бяхме заложили за тази пленарна сесия, се случиха. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната – Демократична България “ Кирил Петков след вота на съмнение, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" Реформи, които през последните 10 години не се бяха случили. Антикорупционният закон, който беше мираж последните парламенти, през днешния ден е реалност и Европейската комисия сподели, че това е един от най-хубавите закони, които България е приемала. Разследване на основния прокурор – през днешния ден това е реалност. Законът за домашното принуждение, в този момент и той е признат “, съобщи Петков.

" В последните 60 дни всеки ден, календарът, който беше заложен, беше с нашите промени “, сподели още той.

" Днес Народното събрание отхвърли вота на съмнение. Нашите родни, остарели и нови болшевики, желаеха да подреден Октомврийска гражданска война, само че това не им се случи. Това стана през днешния ден “, съобщи Атанасов.

" Може да сме признателни за този избор на съмнение, тъй като той сподели безалтернативността на това ръководство “, добави Христо Иванов.

Иванов добави, че подозренията не престават да съществуват сред некоалиционните сътрудници, тъй като по думите му " ръководството е мъчно ". 

Кирил Петков не разяснява изявленията на Бойко Борисов, в който той е безапелационен, че в страната няма пари. Съпредседателят на ПП-ДБ обаче показа, че Борисов му се е обадил персонално, с цел да му се " извини ", че няма да участва на днешното съвещание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР