62-годишният принц Андрю повече няма да има право да има

...
62-годишният принц Андрю повече няма да има право да има
Коментари Харесай

Крал Чарлз изгони окончателно принц Андрю от Бъкингам

62-годишният принц Андрю повече няма да има право да има офис в постройката на Бъкингамския замък или да употребява адреса за преписка. Това заяви Мейл онлайн, базирайки се на източник от Бъкингамския замък.

На херцога на Йорк било казано повече да не употребява Бъкингамския замък като офис пространство, което на процедура прекъсва окончателната му връзка със остарелия му живот като работещ член на кралското семейство.

„ Всяко наличие в двореца публично завърши “, споделя източникът. Освен това главният личен състав, който е обслужвал компанията на принца и е бил арестуван на работа откакто той се отдръпна от социална работа преди три години, в този момент е изправен пред освобождение от работа.

Наскоро кралицата – консорт Камила наследи купата полковник от Гренадирската армия при разбъркване на висши кралски военни позиции, а тази позиция принадлежеше до тогава на принц Андрю. Той я наследи от починалия си татко, херцога на Единбург, когато се отдръпна от публичния живот през 2017 година

До тази година принц Андрю беше запазил 10 военни звания, в това число „ полковник от Гренадирската армия “, до момента в който работеше, с цел да почисти името си на фона на абсурда от връзката му с американския педофил Джефри Епщайн.

Андрю би трябвало да се причисли към крал Чарлз и други високопоставени кралски особи за коледната вечеря в Сандрингам на следващия ден.

Принц Андрю отхвърли да е бил непосредствен с Епщайн, който се самоуби в пандиза през август 2019 година, до момента в който чакаше правосъден развой по обвинявания в полов трафик на деца. Бившата другарка на Епщайн, Гислейн Максуел, сега излежава 20 години в затвор във Флорида, откакто беше приета за отговорна предишния декември по обвиняване за полов трафик на деца и други обвинявания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР