62-годишната Катя Митова, бивша медсестра в детска градина в Благоевград

...
62-годишната Катя Митова, бивша медсестра в детска градина в Благоевград
Коментари Харесай

Драма или инцидент? Бившата медицинска сестра Катя с фатален полет от 8-ия етаж

62-годишната Катя Митова, някогашна медсестра в детска градина в Благоевград почина, откакто полетя от последния етаж на жилищен блок в кв. „ Запад “. Инцидентът стана измежду бял ден в блок №31. Жената паднала от прозореца на 8-ия етаж, издъхнала е на място от тежките контузии, написа " Пик ".

Случайни очевидци станали нейните съседи, които в почивния ден – 1 май, били вкъщи си, както и разхождащите се в градинката с детска площадка и играещи деца. Катя Митова живеела сама на втория етаж, тя е майка на две деца, които от години живеят и работят в Америка.

Черната новина потресе през вчерашния ден живеещите в квартала. Те познават Катя като здравна сестра, която работила в яслената група на детската градина в същия квартал на ул. „ Марица “.

„ Сутринта се срещнахме на улицата, сподели ми, че се разхожда, беше извънредно мирен и учтив човек, стройна жена ”, описа със сълзи на очи съседката й Филка.

„ Живея в този блок повече от 30 години и се познаваме, тя живееше на втория етаж, само че не беше самотна, има сестра, която й помагаше  извънредно доста ”, разясни съседката.

Обстоятелствата, довели до съдбовния случай, се обясняват от чиновници на Първо РУП – Благоевград. По първична информация дамата е паднала от прозореца на стълбището на 8-ия етаж, тя не е станала обект на закононарушение. Трупът е превозен в моргата за осъществяване на аутопсия от правосъден доктор.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР