62-годишна жена е в болница с три счупени прешлена след

...
62-годишна жена е в болница с три счупени прешлена след
Коментари Харесай

Ужас в Бургаско: Млатиха до полуда Димитринка заради скандал за земя

62-годишна жена е в болница с три счупени прешлена след скандал със комшия в бургаското село Димчево. И двамата са аграрни производители, а до физическата разпра се стигнало поради разпри за земя, заяви bTV.

Дни наред лекарите в Бургас не могат да разчетат фотосите от рентгена и скенера на Димитринка Маринова поради отоците по тялото ѝ. Възрастната жена е с фрактури на 3 прешлена в основата на гръбначния дирек.

"Разбрах, че са го взели и са го пуснали, пуснали са го да си е у дома, пък аз се превивам като червей от болки в болничното заведение и никой не ме потърси ", оплака се през сълзи дамата.

За контузиите си упреква своя комшия, направила забележка на служащите му да не минават през нивите ѝ.

"Насреща ми идва джипа на Величко, Величко слиза от джипа, аз мисля, че ще беседваме и съм спокойна, а той слиза и стартира да ме удря, стартира да ме рита, смъквам се на земята - той продължава ", описа старата жена.

Саморазправата става в нивите край бургаското село Димчево. Вече 30 години фамилията на Димитринка обработва 3000 декара аграрни земи. Джиповете на съседа ѝ минавали през рапицата.

"В България за земя се убива ", сбит е брачният партньор на потърпевшата.

Съседът Величко отглежда биволи и се занимава с пасища. Земеделските производители мъчно разпределяли земята.

"Може и да е паднала не зная, може би по тоя метод гледа да измъкне дял, да ме оплюе, да измъкне пари от мен, не си го изяснявам по различен метод ", разяснява Величко Тачев.

Според потърпевшата, очевидци на случая са станали служащи. По думите им - нищо не са видели. Величко е арестуван за 24 часа в полицията и освободен. Прокуратурата е сезирана за случая една седмица след случая.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР