62-годишен жител на ямболското село Завой е починал след побой.

...
62-годишен жител на ямболското село Завой е починал след побой.
Коментари Харесай

Разследват малолетни за жесток побой над 62-годишен мъж

62-годишен гражданин на ямболското село Завой е умрял след побой . Мъжът е бил откаран в болница, където е умрял от раните си, излиза наяве от бюлетина на Министерство на вътрешните работи.

Събраните материали по следствието са докладвани в прокуратурата. От полицията ревизират дали причинителите на смъртоносния побой са малолетни.

Инцидентът е станал в недостроена къща в село Завой , осведоми БНР. По първична информация, причинителите са две малолетни момчета. Местните са обезпокоени за сигурността си и от от това, че не знаят кои са причинителите.

От Окръжна прокуратура в Ямбол разясниха, че в случай че причинителите са малолетни, към тях може да се подхващат единствено възпитателни ограничения.

Според съселяни на пребития, случаят е станал на място, където се събират хора от няколко села - Кабиле, Зимница и други от Ямболски окръг . При тях идват и млади девойки. Всички се напиват и дрогират , твърди пред БГНЕС мъж, който е виждал сбирките.

Съселяни на потърпевшия споделили, че потърпевшият е пребит и изнасилен.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че в районното управлене в Тунджа е получен сигнал от МБАЛ -Ямбол за признат по неотложност гражданин на село Завой с тежки пострадвания . Малко по-късно от болничното заведение са уведомили, че пациентът е умрял.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР