62-годишен германец се е ваксинирал 217 пъти срещу COVID-19 в

...
62-годишен германец се е ваксинирал 217 пъти срещу COVID-19 в
Коментари Харесай

Мъж се ваксинира 217 пъти срещу COVID-19 по „лични причини“

62-годишен немец се е ваксинирал 217 пъти против COVID-19 в границите на 29 месеца, демонстрира изследване, оповестено в списанието Lancet Infectious Diseases.

Свръхваксинираният немец не е посочил никакви признаци, че в миналото е бил инфектиран с вируса, и не е докладвал никакви странични резултати, свързани с имунизациите.

62-годишният мъж от Магдебург, Германия декларирал, че си е сложил толкоз огромен брой ваксини по „ персонални аргументи “, оповестиха откривателите от университета Ерланген-Нюрнберг.

Учените научили за мъжа от репортаж във вестник и попитали дали могат да проучат реакцията на тялото му на множеството удари.

„ След това се свързахме с него и го поканихме да се подложи на разнообразни проби в Ерланген “, сподели доктор Килиан Шобер.

„ Той беше доста заинтригуван да го направи. “

Изследователският екип уточни, че е разкрил публично удостоверение за 134 от имунизациите, които включват осем разнообразни ваксини. Те разгледали предходни кръвни проби, които мъжът е дал, а също по този начин изследвали кръвни проби, до момента в който той продължавал да си слага спомагателни ваксини.

„ Наблюдението, че не са провокирани обилни странични резултати макар тази изключителна хиперваксинация, демонстрира, че медикаментите имат добра степен на търпимост “, сподели Шобер.

Изследователите открили, че имунната му система е изцяло функционална.

Някои имунни кафези и антитела против вируса, който предизвиква Covid-19 (Sars-CoV-2), участват в доста по-високи равнища спрямо хора, които са получили единствено три ваксини, заяви екипът.

„ Като цяло не открихме индикация за по-слаб имунен отговор, по-скоро противоположното “, сподели един от водещите създатели на проучването Катарина Кохер.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР