62-годишен германец е бил ваксиниран 217 пъти срещу COVID-19. Инжекциите

...
62-годишен германец е бил ваксиниран 217 пъти срещу COVID-19. Инжекциите
Коментари Харесай

„Научихме за неговия случай от вестниците“: Германец е бил ваксиниран 217 пъти срещу COVID-19

62-годишен немец е бил имунизиран 217 пъти против COVID-19. Инжекциите са закупувани и поставяни на частно място в границите на 29 месеца, оповестява Би Би Си.

Странният случай е документиран в списанието The Lancet Infectious Diseases.

Росен Цветков ревизира обстоятелствата

Мъжът не е претърпял отрицателни последствия, споделят откриватели от университета Ерланген-Нюрнберг.

„ Научихме за неговия случай от публикации във вестници. След това се свързахме с него и го поканихме да се подложи на разнообразни проби в Ерланген. Той беше доста заинтересованн “, споделя доктор Килиан Шобер от катедрата по микробиология на университета.

Одитът на сметната палата взима поради интервала от 1 февруари 2020 година до 31 декември 2021 година

Мъжът е дал пресни проби от кръв и слюнка. Изследователите също по този начин са тествали някои негови замразени кръвни проби, които са били съхранявани през последните години.

Той даже е настоял да му бъде направена спомагателна имунизация по време на изследването. Взетите проби са употребявани, с цел да се дефинира по какъв начин тъкмо имунната система реагира на имунизацията.

Доказателствата за 130 от инжекциите са събрани от прокурора на град Магдебург, който стартира следствие с изказване за машинация, само че не са повдигнати наказателни обвинявания.

Ваксини, чипиране и 5G - какъв брой има вяра българинът в тайните теории?

Коронавирус имунизациите не могат да причинят зараза, само че могат да научат тялото по какъв начин да се бори с заболяването , написа Би Би Си.

Ваксините с рибонуклеинова киселина (мРНК) работят, като демонстрират на клетките на организма част от генетичния код на вируса. Тогава имунната система би трябвало да разпознае и да знае по какъв начин да се бори с COVID-19, в случай че се сблъска с него.

Д-р Шобер се притеснява, че хиперстимулирането на имунната система с многократни дози може да е довело до отмалялост на някои кафези.

Изследователите обаче не откриват доказателства за това при 62-годишния мъж. Нямало и признаци, че той в миналото е бил инфектиран с COVID-19.

Карико и Уайсман способстват за невиждано бързото създаване на ваксина

Учените акцентират, че не поддържат хиперваксинацията като тактика за повишение на адаптивния имунитет.

Резултатите от тестванията им върху 62-годишния мъж не са задоволителни, с цел да се вършат изводи, нито пък рекомендации за необятната общност.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР