 Лаура Ману е новият директор дирекция Търговия и маркетинг“

...
 Лаура Ману е новият директор дирекция Търговия и маркетинг“
Коментари Харесай

Kaufland България с нови членове в мениджърския състав

 Лаура Ману е новият шеф дирекция „ Търговия и маркетинг “ и член на
борда на компанията
 Петя Владимирова е новият шеф „ Централни отдели “ и пълномощник
 Васил Василев е шеф „ Свежи храни “ и пълномощник
 Христо Атанасов поема ръководството на „ Храни изсъхнал подбор “,
„ Нехранителни артикули “ и функционалността пълномощник

Kaufland България афишира промени в мениджърския състав на дирекциите „ Търговия и маркетинг “ и „ Централни отдели “. Лаура Ману е новият шеф на дирекция „ Търговия и маркетинг “ и член на борда на компанията. Тя ще дава отговор за стратегическото ръководство и развиване на комерсиалната и маркетинговата активност на компанията. Лаура има 16-годишен опит в областта на модерната търговия, като в последните 11 години е основна част от екипа на Kaufland Румъния, където е заемала позиции като търговец, управител ръководство на категория, шеф направление „ Храни изсъхнал подбор “. Преди да се причисли към Kaufland Румъния, е била част от комерсиалния екип на Rewe Румъния. Владее румънски, британски и немски език.

Петя Владимирова поема функционалността пълномощник и ръководството на дирекция „ Централни отдели “, част от която са направленията " Експанзия и строителство ", „ Инвестиции и процеси “, „ Снабдяване “, „ Техническо ръководство на недвижимостите “, „ Централно ръководство на недвижимостите “. Петя има над 13 години опит - 12 от тях като част от екипа на Kaufland България. Притежава магистърска степен по стопанска система и обществена и културна история от университета Leuphana в Люнебург, Германия.

Владее немски и британски език. Kaufland България афишира и двама нови прокуристи в дирекция „ Търговия и маркетинг “ – Васил Василев, шеф „ Свежи храни “, и Христо Атанасов, шеф „ Храни изсъхнал подбор “ и „ Нехранителни артикули “. Васил Василев има над 20 години опит в търговията с хранителни и нехранителни артикули. Той е основна част от комерсиалния екип на Kaufland България към този момент над 6 години, като предходният му опит включва позиции в METRO Cash and Carry България, Mr. Bricolage и BILLA България.

Васил има магистърска степен по инженeрна биотехнология от ХТМУ и магистърска степен по бизнес администрация от университета Еразмус Ротердам. Христо Атанасов се причислява към Kaufland България като пълномощник през октомври 2019 година, като поема и управлението на направленията „ Храни изсъхнал подбор “ и „ Нехранителни артикули “. В своята близо 20-годишна кариера е заемал разнообразни позиции, последните от които са Главен действен шеф и член на борда на шефовете на BILLA България, където е отговарял за търговията и маркетинга, ръководството на промоции и развиване на лични марки, логистика. В последната година е бил член на борда на шефовете и Главен шеф „ Търговия и маркетинг “ в Максима България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР