61-годишна жена издъхна в стоматологичен кабинет в Благоевград, Елка Т.

...
61-годишна жена издъхна в стоматологичен кабинет в Благоевград, Елка Т.
Коментари Харесай

Разследване на Struma. com! Какво се случи в стоматологичния кабинет в Благоевград, в който издъхна 61-годишната Елка от Кочериново!

61-годишна жена издъхна в стоматологичен кабинет в Благоевград, Елка Т. от Кочериново умря пред очите на лекуващия я стоматолог, който е измежду най-известните в регионалния град. За случая съобщихме по-рано през днешния ден. Ето какво разбра Struma. com по случая. Пациентката е пристигнала в кабинета на докторката преди 18 часа през вчерашния ден. Била във очевидно положително въодушевление и здраве. Започнали да си приказват и по нищо не личало, че дамата има някакъв проблем. Лекарката сложила анестезия, с цел да организира умерено лекуването си и измежду експлицитното гледище на пациентката.

Минали 20 минути от упойката, лекарката работила и внезапно дамата изхъркала. Незабавно стоматоложката извикала незабавен център и почнала да прави сърдечен масаж, от самото начало поддържала връзка с реаниматор от частната болница, който я съветвал да не стопира с масажа до идването на незабавните медици. Спешният екип дошъл за към 12 минути, траяли с масажа, инжектирали адреналин, само че на вятъра.

Елка, която работи като банкер, издъхнала. Битката, която лекарката и незабавните медици водили за спасението на дамата траяла над 20 минути. Оказало се, че дамата е имала сърдечен проблем, лекувана е, съгласно околните и, които нямат никакви искания към лекуващия стоматолог, познавайки здравословното положение на Елка. Нелеп случай, който ще нанесе сериозна контузия върху медика, пред чийто взор е издъхнала дамата.

Очакват се резултатите от аутопсията на Елка, които ще открият точната причина за гибелта. Според медици най-вероятно се касае за инфаркт. Те обаче са безапелационни, че количеството анестезия сложена на пациентката е задоволително малко, с цел да се стигне до летален излаз. Полиция и прокуратура обясняват детайлностите към злополучния случай

П. Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР