61-годишен мъж преби до смърт с юмруци жената, с която

...
61-годишен мъж преби до смърт с юмруци жената, с която
Коментари Харесай

Съпруг уби жена си в Хасково заради забележка за висока музика

61-годишен мъж преби до гибел с юмруци дамата, с която живее на фамилни начала. Инцидентът е станал, откакто дамата го ритнала в устата. От полицията оповестиха, че казусът е дипломиран като гибел по несъобразителност.

На 14 януари в 10,30 часа на незабавния телефон в Хасково е получен сигнал от арестувания, че дамата, с която е живеел на фамилни начала е умряла. На мястото – улица „ Щерю Вапцаров “ в регионалния град е изпратена оперативна група. Полицаите са установили, че по тялото на умрялата 38-годишна жена има синини.

Назначената аутопсия удостоверила насилствената гибел, вследствие от нанесен побой, при който е последвало строшаване на черепа на дамата.

От извършените процесуални дейности е открито, че след разгулен запой в петък двамата са се скарали и са си разменили удари. Жената направила забележка на мъжа си, че е пуснал висока музика. Той отказал да я понижи, а тя го ритнала в устата. После мъжът почнал да я постанова с юмруци.

Криминалистите са образували досъдебно произвеждане за гибел по несъобразителност, в резултат на съзнателно породена телесна щета.

Мъжът, прочут на органите на реда, е арестуван за 24 часа. Работата по случая продължава, назначени са експертизи. Мъжът е престъпно проявен. В досието му попадат няколко закани за ликвидиране, занимавал се е и с противозаконни взривни материали. Според осведомени, той е с душевен отклонения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР