61-годишен мъж, живеещ в Калифорния, каза, че е бил неправомерно

...
61-годишен мъж, живеещ в Калифорния, каза, че е бил неправомерно
Коментари Харесай

Мъж казва, че AI и софтуерът за разпознаване на лица са го идентифицирали фалшиво за обира на Sunglass Hut, бил е арестуван и нападнат

61-годишен мъж, живеещ в Калифорния, сподели, че е бил непозволено упрекнат в обир на Sunglass Хът в Тексас, задържан и по-късно полово атакуван от пандизчии, откакто софтуерът за различаване на лица подправено го разпознава като обвинен.

На 22 януари 2022 година двама въоръжени мъже са заплашили шеф на магазин и негов помощник и са откраднали хиляди долари в брой и артикули от Sunglass Hut в Хюстън, съгласно правосъдно дело, заведено през ян... 18 в окръжните съдилища на окръг Харис.

Единият от мъжете изискал всички пари в магазина, до момента в който другият сграбчил колкото може повече слънчеви очила, се твърди в делото. След това шефът и сътрудникът бяха принудени да влязат в задната част на магазина, до момента в който крадците избягаха.

Искът упреква ръководителя на отдела за попречване на загуби за EssilorLuxottica, компанията-майка на Sunglass Hut, в потреблението на изкуствен интелект и програмен продукт за лицево различаване, с цел да ид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР