600 кг сирене с изтекъл срок на годност са открити

...
600 кг сирене с изтекъл срок на годност са открити
Коментари Харесай

Намериха 600 кг сирене с изтекъл срок на годност в склад в Пловдив

600 кг сирене с изминал период на валидност са открити при инспекция на склад на едро в Пловдив, откриха от "Икономическа полиция " и други контролни органи, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.
По време на профилирана акция, осъществена взаимно със чиновници на Областна дирекция за сигурност на храните - Пловдив са тествани хранилища за търговия на едро с млечни артикули.
В един от обектите в регионалния град е открито съществуването на към 600 кг сирене с изминал период на валидност. Сиренето е било предопределено за продажба в комерсиалната мрежа.
Справка сочи, че това не е първото нарушаване за търговеца на едро. През 2019 година в склада на същата компания чиновници на „ Икономическа полиция” са намерили и различен тип млечни артикули с изминал период на валидност. Тогава търговецът още веднъж е бил глобен.
Въпросните артикули са възбранени и подлежат на заличаване, като на шефа на сдружението ще бъде формиран акт за нарушаването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР