600 000лв струва животът и свободата на отвлечения Адриан Златков,

...
600 000лв струва животът и свободата на отвлечения Адриан Златков,
Коментари Харесай

600 000лв дал бащата на Адриан Златков, похитителите искали 3 милиона

600 000лв коства животът и свободата на отвлечения Адриан Златков, който бе пуснат в неделя вечерта, показва "24 часа ".

Бащата на Адриан - Тони Златков хвърлил парите от колата в черен сак на автомагистрала "Тракия ", като полицията не участвала на предаването на откупа. През целия път го насочвали с sms-и.

Златков е водил договаряния за сумата повече от седмица. Похитителите се свързали с него посредством sms на втория ден от отвличането като поискали сумата от 3 милиона лв.. Всеки sms получавал от друг телефон с предплатена карта. Бащата уведомил полицията, само че категорично настоял да не се намесва при предаването на откупа. През цялото време похитителите не са дали нито едно доказателство на фамилията,че Адриан е жив.

Тони Златков акцентира няколко пъти и пред проверяващите и пред камерите,че бизнесът му е извънредно чист, търпелив и няма врагове, не е получавал закани, също по този начин,че "всички обичат Адриан ".

Полицаите разпитаха похитеният в дома му в с.Герман. Младежът обаснил,че не е видял похитителите си, от самото начало са били с маски. Не съумял да каже и елементи за мястото, където е бил държан. Но показва,че не е бил унизен и сплашван.

При освобождението си Адриан е бил с маска на главата, лутал се е известно време покрай Горубляне. Стигнал пешком до пътя и инцидентни хора го качили, където от бензиностанция се свързал с родителите си.

Младежът е прекарал с плен 10 дни и половина. Засега полицията не е разкрила колата, с която похитителите са оставили Адриан. Бил е похитен с откраднат преди два месеца автомобил, който е бил опожарен по-късно.

"Нямаме визия кой ни аргументи това. Вярвам,че причинителите ще бъдат хванати. Адриан е в положително здраве, само че има потребност от отмора. Моят метод на живот и този на фамилията ми е честен. Предполагам,че просто задачата на тези хора е пари " декларира бащата.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР