60% от британците, гласували за Брекзит, и една трета от

...
60% от британците, гласували за Брекзит, и една трета от
Коментари Харесай

60% от гласувалите за Брекзит смятат, че си струва да жертват икономиката, за да напуснат ЕС

60% от британците, дали своят вот за Брекзит, и една трета от еврофилите настояват, че си коства стопанската система на страната да пострада тежко, в случай че политическото ѝ бъдеще е каквото те желаят.

Това демонстрира ново изследване на YouGov. 61% от про-Брекзит настроените считат, че " обилни вреди " върху стопанската система са " цена, която си коства да се заплати ", с цел да напусне страната Европейския съюз. Само 20% считат, че не си коства да се стига до това.

По-възрастните евроскептици са надалеч по-склонни да жертват стопанската система на страната, с цел да реализиран желанието си. Процентът на хората, съгласно които Брекзит е по-голям от положителното положение на стопанската система, пораства от 46% у хората на възраст сред 18 и 24 до 71% при над 65-годишните.

Ако въпросът е по-личен, процентите спадат, само че въпреки всичко остават относително високи. 39% от последователите на Брекзит биха понесли те или техен непосредствен да загуби работното си място, с цел да излязат от Европейски Съюз. 38% са на противоположното мнение.

Екстремни отзиви се следят и при хората от лагера за оставане в Европейски Съюз, въпреки те да не са толкоз необятно публикувани. Един на всеки трима еврофили твърди, че си коства стопанската система да пострада, с цел да остане Англия в Европейски Съюз.

18% биха жертвали личното си работно място или това на непосредствен за задачата. Един на всеки петима твърди, че тежките вреди върху стопанската система биха си коствали, в случай че " дадат урок " на политиците и гласоподавателите, дали своят вот за Брекзит.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Преговорите за Брекзит (40)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР