60 от автобусите в морската ни столица са без климатици.

...
60 от автобусите в морската ни столица са без климатици.
Коментари Харесай

Без климатици в автобусите във Варна

60 от рейсовете в морската ни столица са без климатици. Това стана ясно от коментар на шефа на компания " Градски транспорт " инж. Злати Златев. По думите му, съвсем 50% от транспортните средства са стари и не разполагат с климатици. Много от рейсовете се препълват с пасажери и това прави пътуването им още по-неприятно.
Злати Златев съобщи, че се търси вид старите рейсове, някои от които са на над 24 години, да бъдат възобновени.
" При закупуването на нови рейсове средствата се дават едновременно, а тук ги влагаме разсрочено и всеки ден има проблеми, това е разликата. 
Трябва приходите ни да се усилят по някакъв метод, с цел да имаме опция за вложение. Ако община Варна компенсира пенсионерските карти с 20 лв., а не както до момента с 10 лева, ще можем да си вдигнем приходите и да мислим за пазаруването на нови рейсове. Имате проблеми в сдружението и се борим с тях всеки ден. 
Намалихме всички разноски до минимума. Но отсам натам, в случай че стартира да понижавам нещо, ще бъде за сметка на комфорта.
Подали сме към този момент документи за нови рейсове. В момента от три места има възможна опция, само че от на никое място не са ми удостоверили. От едното място сме кандидатствали за 18 съчленени рейсове, на другото за 10 съчленени автобуси и тролеи, електро, по стратегия " Околна среда " и на третото място за 20 съчленени рейсове ", сподели още инж. Златев.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР