60 и няколко милиона за култура допълнително ще се дадат.

...
60 и няколко милиона за култура допълнително ще се дадат.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Просто трябва да върнем времето преди промяната

60 и няколко милиона за просвета в допълнение ще се дадат. Не може да позволяваме да се бутат културните дейци с полицията. Това е грозна работа. Затова направихме нещо, което удовлетворява оптимално партиите, които ще гласоподават за бюджета. Това са ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.


Това заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медии в Раковски, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Утре с сътрудниците - с Кирил Петков и с Йордан Цонев, ще кажем още няколко неща, за които сме се договорили, заяви още Борисов.

Щом свършат парите на страната нищо не може да удовлетвори хората, сподели Борисов по отношение на митинга на обществените служащи, които през днешния ден са на сигнален митинг в цялата страна.

Има доста неща, които са ни тормозили, доста неща коригирахме и отстояхме, продължи Борисов във връзка бюджета за 2024 година. От Раковски водачът на ГЕРБ, който откри нова детска градина за 120 деца, съобщи, че общините са най-важното нещо, което държи в държавното управление.

" Затова всички общини, освен на ГЕРБ, освен на Политическа партия и Демократична България и освен на Движение за права и свободи, получават близо 2 милиарда задатъци. Това съм съумял да договоря с нашите сътрудници и с Асен Василев. Ако е споделил Господ, в четвъртък ще приемем бюджета и на второто четене ", сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и старта на демонтажа на Паметника на руската войска в София.

Според него хората би трябвало да имат опция да виждат и неприятното.

„ Минава време и никой не си спомня, както от младото потомство никой не знае какво е мракобесната Държавна сигурност, какво значи да си генерал-лейтенант Терзиев, началник на Военноконтраразузнаване. Затова като има подобен монумент, може да идеш и да кажеш – ето този и тази войска вкараха българите в Белене, избиха цялата аристокрация, цялата напредничава част от обществото, в това число и кметове. Децата би трябвало да знаят чии баби, чии дядовци, чии родственици са го правили “, съобщи Борисов.

По мотив тематиката „ Шенген “, Борисов напомни, че страната ни имаше нулева миграция.

„ В момента австрийците споделят, България да се върне три години обратно, както беше при Бойко Борисов, и всичко ще е наред. Това споделят австрийците на елементарен език “, обърна се Борисов към медиите, наричайки вътрешните министри от държавните управления след третия му кабинет „ дилетанти “.

„ Кое е непочтено в австрийската позиция? Аз тогава като споделях нулева миграция, споделях бюджетен остатък, вие казвахте „ айде, айде “. Кое да ви разясня?! Нямаме потребен ход, в случай че не се стегнем и да работим – от една страна дипломацията, въпреки това законите, от трета страна миграция “, съобщи още Борисов и заключи: „ Просто би трябвало да върнем времето преди " смяната " “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР