60-годишният Станислав Динев, уважаван учител от Бургас, е починал в

...
60-годишният Станислав Динев, уважаван учител от Бургас, е починал в
Коментари Харесай

Тъжна вест за обичан учител потопи в скръб Бургас навръх първия учебен ден

60-годишният Станислав Динев, почитан преподавател от Бургас, е умрял в съня си преди няколко дни, оповестява Флагман.бг., базирайки се на негови близки.

На 15-ти септември е подаден сигнал от другар на Динев, който съобщил, че не го открива от четири дни. Полицаи са създали инспекция и са открили, че по всяка възможност е в дома си в блок 14 в ж.к. "Зорница ".

На място е открита неприятна миризма, която е навяло на мисли, че той най-вероятно е умрял. Тялото му е открито на леглото, починал е в съня си.

По непотвърдена информация причина за неочакваната му кончина е инфаркт.

Припомняме, че дългогодишният зам.-директор на Дома за деца и юноши "Ал. Г. Коджакафалията " Станислав Динев загуби зрението си, само че в края на предходната година след акция Флагман.бг и Очна болница "Младост " му бе осъществена извънредно комплицирана намеса и той още веднъж прогледна.

През октомври 2018 година някогашният представител на ОДМВР-Бургас Стефан Куцаров описа сърцераздирателната история на Динев и помоли да помогнем в събирането на средства за незабавна очна интервенция, с цел да не остане кьорав вечно 59-годишния тогава учител.

В рамките на дни стотици бургазлии откликнаха на нашия апел и благодарение на БЧК събраха 3 пъти повече от нужните за процедурата 950 лева В същото време Бургаската очна болница в жк „ Славейков “ пък извърши интервенцията изцяло гратис и Станислав прогледна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР