60-годишният професор А. К.твърдял, че някой иска да го отрови

...
60-годишният професор А. К.твърдял, че някой иска да го отрови
Коментари Харесай

Пред хотел в Банско почерня от полицаи, заради известен хирург

60-годишният професор А. К.твърдял, че някой желае да го токсини

Известен български професор лекар изпадна в тежко положение в един от най-луксозните хотели на Банско и скандализира личен състав и клиенти на хотела, написа Struma.com.

Рано през днешния ден хирургът А. К. съобщил на телефон 112, че някой желае да го токсини. Незабавно в хотела пристигнали екипи на незабавния център и полицията, които заварили доктора в действителност в тежко положение. Медиците създали опит да премерят кръвното му, само че не съумели, защото ги изгонил.

После слязъл от стаята във фоайето си, облечен в халат и почнал да се заяжда с клиенти и личен състав, които извикали още веднъж полиция и лекари. Лекарски екипи и близки на професора са в хотела и го умоляват да склони да отиде на обзор.

60-годишният професор А. К. е член на Българския лекарски съюз, бил е и в управата му, извънреден хирург, създател на голям брой медицински писания. Има забележителна трудова биография. Ръководи и лична компания.

Вчера е участвал на теоретичен конгрес в Сандански, откъдето дружно с част от сътрудниците му са се преместили в Банско. Явно е, че положението му е обезпокоително и професорът ще бъде настанен за лекуване.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР