60-годишният мъж от Клаудбрейк, близо до Сан Хосе, се появи

...
60-годишният мъж от Клаудбрейк, близо до Сан Хосе, се появи
Коментари Харесай

Мъж е обвинен в непредумишлено убийство, след като жена почина в работилница за „терапия с шамари“

60-годишният мъж от Клаудбрейк, покрай Сан Хосе, се появи в съда, облечен в зелено руно, и приказва единствено с цел да удостовери името си.

Магистратите оставиха Хонгчи в ареста, с цел да се яви в кралския съд на Уинчестър за авансово чуване на 3 януари 2024 година

Г-жа Кар-Гом от Люис, Източен Съсекс, е родена във Франция и се реалокира в Обединеното кралство на 21 години. Тя е диагностицирана с диабет през 1999 година и се бори да си инжектира инсулин заради боязън от игли.

Говорейки след гибелта й, нейният наследник Матю Кар-Гом, който живее в Ню Зеланд сподели, че това е било огромен потрес за фамилията.

„ Тя постоянно е желала да опита и откри различни способи за лекуване и справяне с диабета си и се е интересувала доста от различна и холистична медицина и лечения “, сподели той. „ Знам, че тя обезверено се опитваше да се излекува от тази болест.

„ Тя постоянно поддържаше здравословен метод на живот и беше безапелационна, че нищо няма да я спре да живее пълностоен живот. През след това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР