60-годишна жена е пострадала тежко в центъра на Стара Загора,

...
60-годишна жена е пострадала тежко в центъра на Стара Загора,
Коментари Харесай

Жена пострада тежко на участък в ремонт в центъра на Стара Загора

60-годишна жена е потърпевша тежко в центъра на Стара Загора, откакто паднала в сектор от централния бул. “Цар Симеон Велики ”, където към момента се правят строителни действия, заяви Радио Стара Загора.

Жената е с тежки фрактури и на двете ръце, като ще остане в гипс най-малко за месец. Тя е паднала от стълби в ремонт, в резултат на което получава с изключение на фрактурите и контузии по главата и тялото. Причина за случая са части кофражни плоскости, сложени без подсилване.

На помощ на потърпевшата са се притекли очевидци. Жената е откарана в Спешна помощ, а по-късно е призната за лекуване в ортопедията на УМБАЛ " Проф. Стоян Киркович ". Според лекуващия доктор Стамен Сталев контузиите са доста съществени и той не се ангажира с прогноза за възобновяване на пациентката.

Районната прокуратура в Стара Загора към този момент е сезирана за случая. ДЗЗД " Красива Стара Загора " е реализатор на ремонта в регионалния град.

Въпросният сектор от пешеходната зона, където е станала злополуката, не е обезопасен за минувачите. Ремонтът на пешеходната зона на основния бул. " Цар Симеон Велики " стартира през октомври 2017 година, само че към момента не е изцяло приключен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР