60-годишен турски гражданин е отвлечен в района на Свиленград и

...
60-годишен турски гражданин е отвлечен в района на Свиленград и
Коментари Харесай

Като на филм: Отвлякоха турчин в района на Свиленград и го изоставиха край Пловдив

60-годишен турски жител е похитен в региона на Свиленград и зарязан край Пловдив. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

В Окръжна прокуратура - Хасково е формирано досъдебно произвеждане за това, че турският жители с букви Ш.Б. на 60 година е похитен на 22 декември 2018 година в град Свиленград от повече от две лица. Пострадалият е подал сигнал в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Свиленград, като на 25 декември 2018 година е формирано досъдебното произвеждане, почнало с протокол за разпит на Ш.Б.

Турският жител живее от към година и половина в България.

До момента е открито, че Ш.Б. е бил похитен от гр. Свиленград на 22 декември 2018 година, като е бил откаран и държан в къща в село на територията на община Свиленград. Установено е, че във връзка с него е проявено принуждение. По време на разпита е декларирал, че му е отнета сума от 3 000 евро.

До момента няма арестувани лица. Пострадалият е бил зарязан край град Пловдив след среднощ на 23 декември 2018 година, като е подал сигнал в полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР