60-годишен мъж се е ваксинирал срещу COVID-19 десетки пъти в

...
60-годишен мъж се е ваксинирал срещу COVID-19 десетки пъти в
Коментари Харесай

60-годишен се ваксинира срещу COVID-19 десетки пъти, за да продава фалшиви сертификати

60-годишен мъж се е ваксинирал против COVID-19 десетки пъти в Германия, с цел да продава подправени карти за имунизация с действителни партидни номера на ваксини на хора, които не желаят да се имунизират сами, осведоми Асошиейтед прес, представена от БГНЕС.

Твърди се, че мъжът от град Магдебург в Източна Германия, чието име не беше оповестено в сходство с немските правила за дискретност, е получил до 90 ваксини против COVID-19 в центрове за имунизация в източната провинция Саксония в продължение на месеци, до момента в който престъпната полиция не го залови този месец.

Заподозреният не е арестуван, само че е разследван за неоторизирано издаване на карти за имунизация и подправяне на документи.

Той беше заловен в център за имунизация в Айленбург, Саксония, когато се появи за ваксина против COVID-19 за втори следващ ден. Полицията му е иззела няколко празни карти за имунизации и е образувала наказателно произвеждане.

Не е ясно какво въздействие върху персоналното здраве на мъжа са оказали почти 90-те ваксини против COVID-19, които бяха от разнообразни марки.

Германската полиция е направила доста инспекции по отношение на подправяне на паспорти за имунизация през последните месеци. Много отричащи COVID-19 отхвърлят да се имунизират в Германия, само че в това време желаят да имат мечтаните паспорти за COVID-19, които вършат достъпа до публичния живот и места като заведения за хранене, театри, басейни или работни места доста по-лесен.

Германия отбелязва висок брой инфектирани от седмици, само че доста ограничения за преодоляване на пандемията завършиха в петък. Носенето на маски към този момент не е наложително в питателните магазини и множеството театри, само че към момента е наложително в публичния превоз.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР