60-годишен мъж от сливенското село Мокрен е загиналият в сблъсък

...
60-годишен мъж от сливенското село Мокрен е загиналият в сблъсък
Коментари Харесай

Ужасяващ разказ на свидетел на мелето с двама загинали край Карнобат, намеси се и Динко Вълев СНИМКИ

60-годишен мъж от сливенското село Мокрен е починалият в конфликт с турски тир български водач, оповестява "Флагман ". Жестокото меле на пътя край карнобатското село Вълчин взе две жертви тази заран.

Колега другия умрял - турски водач, е станал директен очевидец на жестокия преден конфликт. Той описа ужасяващи детайлности за мелето, защото е карал на към 100 м разстояние от другия турски тир.

„ Пътувахме за Румъния, натоварени с текстил – в моя камион терлици, в неговия – платове. Изведнъж чух мощен гръм и видях по какъв начин двата камиона пред мен се блъскат и единият влиза в канавката. Беше ужасно, натиснах доста внезапно спирачките и едвам съумях да спра на към 5 м от камиона на сътрудника си”, сподели водачът на втория турски тир, който към момента е в потрес.

Според него, отговорен за случая е българският водач, който наподобява е влезнал в насрещното придвижване и е предизвикал злополуката. Не е ясно с каква скорост са се движили двата тира преди случая. Българският тир е бил претрупан с тор.

На мястото на злополуката сега е Динко Вълев от Ямбол, който със своя влекач оказва помощ да бъдат изтеглени смачканите до неразбираемост тирове.

Трупната кола за спешна помощ откара към УМБАЛ-Бургас и телата на двамата починали водачи. Около 30 минути пожарникари рязаха грубо смачканите ламарини, с цел да ги извадят.

Към момента няма изгледи пътят към село Вълчин да бъде отворен в околните часове.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР