60-годишен мъж е установен от криминалисти на РУ-Мадан, като извършител

...
60-годишен мъж е установен от криминалисти на РУ-Мадан, като извършител
Коментари Харесай

В Мадан: хванаха крадец, тарашил джамия, и младеж с наркотици

60-годишен мъж е открит от криминалисти на РУ-Мадан, като причинител на обири. Той е арестуван за период до 24 часа.

Действията по следствието стартирали неотложно, след получени в полицията няколко сигнали на 4 октомври. Извършени са две обири от стаи в общинско общежитие в град Мадан, взети са газова бутилка, мъжко яке и часовник. Собственици на два автомобила се жалвали, че от незаключените транспортни средство са взети винтоверт и СD устройство.

От фоайето на локалната джамия е взета фотография в рамка. Откраднатите движимости са открити в жилището, което населява причинителят на действието. По случаите са формирани инспекции и е известена Районна прокуратура – Смолян.
В същия ден чиновници на районно управление (на МВР) – Мадан задържали 22-годишен за владеене на опиати.
При осъществен персонален обиск, сбъднат в границите на профилирани дейности против закононарушенията, свързани с опиати, у младежа бил открит полиетиленов плик съдържащ суха растителна маса с тегло 1.23 грама.

При следващо претършуване в управлявания от него лек автомобил марка “Сааб ”,  са конфискувани 3 топчета със суха растителна маса с общо тегло 0,66 грама. При осъществен полеви наркотест веществото реагирало на марихуана. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР